Офис Адрес и GPS 7_house ЕКОСИС ЕООД Суровина

За нас

Вашата идея е нашият проект

Фирма ЕКОСИС ЕООД е създадена през 2011 година с основна дейност доставка и преработка на иглолистна и широколистна дървесина. През годините фирмата се утвърждава на българския пазар като лоялен и коректен партньор. Основна предпоставка за това са както непрекъснатия контрол върху доставките на висококачествена дървесина, така и производството на готовата продукция от нашия професионален и висококвалифициран екип. Не на последно място е модерната производствена база, оборудвана с последна по рода си техника и машини.

Ние се стремим да произвеждаме най–високо качество продукти с възможно най-доброто обслужване.

Производството на дървен материал е много важна част от нашето екологично и индустриално наследство. Ние вярваме, че увеличеното използване на дървесина в строителството носи много полза за околната среда и икономиката . Дървото е естествен изолатор - то е 15 пъти по-добро от зидарията, 400 пъти по-добро от стоманата и 1770 пъти по-добро от алуминия, лесно за използване и влагане. И не на последно място – то е  естествено красиво и лесно за използване.

Ние предлагаме изключително разнообразие от размери и форми и непрекъснато развиваме иновативни продукти от дърво.

Фирма ЕКОСИС ЕООД разполага с голяма складова база, където в постоянна наличност са следните материали:

1.       Дъски - те могат да бъдат от Бял бор, Смърч или Ела. Сурови или изсушавани в сушилни камери до влажност според изискванията на клиента. Ширината на дъските е фиксирана или свободен размер. Дължини от 2м.

2.       Кофраж -  може да бъде от Бял бор, Смърч или Ела. Сурови или изсушавани в сушилни камери до влажност според изискванията на клиента. Ширината на дъските е фиксирана или свободен размер. Дължини от 2м. Използва се в строителството.

3.       Греди -  те могат да бъдат от Бял бор, Смърч или Ела. Сурови или изсушавани в сушилни камери до влажност според изискванията на клиента. Ширината и дебелината стандартни или по поръчка в зависимост от изискванията.

4.       Летви - те могат да бъдат от Бял бор, Смърч или Ела. Сурови или изсушавани в сушилни камери до влажност според изискванията на клиента. Използват се в строителството и мебелната промишленост . Ширината и дебелината стандартни или по поръчка в зависимост от изискванията.

5.       Ламперия – предлагаме няколко вида:

6.       Дюшеме – може да бъде Бял бор, Смърч или Ела. Използва се за подови настилки и покривни конструкции.

7.       Рифеловани дъски - Подходящи са за изграждане на веранди, тераси, градински пътеки, платформи около басейни и други градински съоръжения, външни облицовки на фасади.

8.       Челни дъски -  те могат да бъдат от Бял бор, Смърч или Ела. Използват се предимно в строителството за завършване на покривните конструкции


Фирма ЕКОСИС ЕООД предоставя и следните услуги на своите клиенти:

1.       Рендосване

2.       Импрегниране във вана против гниене, плесен и дървояди

3.      Сушене

4.       Ишлеме

Заповядайте на нашия сайт, където вярваме ще намерите много и полезна информация, както и търсения от Вас продукт!

All rights reserved Екосис © 2014