Производствена база

Фирма Екосис ООД разполага с модерна производствена и складова база, разположена на главния път Пазарджик – Пловдив, на 4 км. от град Пазарджик в посока Пловдив. Достъпът до обекта е изключително удобен както за леки, така и за тежкотоварни автомобили.

Производствената база на Екосис ООД е разположена на площ от 17 декара и разполага със: склад за сурова дървесина, преработвателен цех с модерно оборудване на фирма Ustunkarli, две сушилни с обем 144 м3 и 100 м3 , склад за готова продукция, офис сграда – проект на дървена сглобяема къща, голям паркинг за клиенти. Капацитетът на производство е до 50м3 дневно преработен суров материал.

Суровината, която преработваме е от изключително високо качество, предимно I клас дървесина, което е предпоставка за висококачествения краен продукт, който фирма Екосис ООД предоставя на своите клиенти – строителни компании, складови бази, мебелни производители и много други.

Какво предлагаме?

Екосис ООД предлага набор от допълнителни услуги, свързани с обработката на дървесина: Сушене, Импрегниране, Рендосване, Ишлеме. Всяка една от тези услуги може да бъде предложена самостоятелно или в комбинация, съобразно Вашите конкретни нужди и изисквания. Направете Вашето запитване и ние ще Ви изготвим конкретна оферта. 

Сушене

Ние разполагаме със собствена сушилна камера с капацитет до 50м3 материал. Услугата се предлага както за материал, произведен от нас, така и за материал на клиента.

1

Импрегниране

Фирма Екосис ООД предлага импрегниране във вана на дървен материал против гниене, плесен и дървояди.

2

Рендосване

Фирмата предлага на своите клиенти услугата рендосване на сух дървен материал. Услугата се осъществява на най-модерни машини.

3

Scroll to Top